Wednesday, August 29, 2012

Izgara Köfte Tarifi







































Izgara Köfte



MALZEMELER

500 gr Az Yagli Kiyma

1 Adet Sogan

2 Dilim Bayat Ekmek Içi

1 Adet Yumurta Sarisi

1 Tutam Tuz

1 Tutam Karabiber

1 Tutam Kimyon

6-7 Sap Maydanoz

Kizartmak için Siviyag

 

YAPILIŞI

Sogani rendeleyip kiymaya ekleyelim. Bir süre suda bekletip islattigimiz

ekmek içini de ufalayarak kiymaya ilave edelim. Ince ince kiyilmis

maydanozu ve diger malzemeleri kattiktan sonra kiymayi iyice yoguralim.

Kiymayi, lezzetli olmasi ve daha iyi yapismasi için sert bir zemine bir kaç

kez vurun. Daha sonra ceviz büyüklügünde parçalar kopartarak elinizle

ince uzun bir sekil verin. Kizgin yaga atarak köfteleri pisirerek, sebzeyle

servis yapin.

Örgüde Düğmeler Nasıl örülür yapılışı örgü modelleri motifleri anlatımlı örgü örnekleri örgü teknikleri motifli anlatım




Dolgulu düğmeler

Örgü şeklini, üstü kaplı düğmeler ile aynı şekilde çalışın. Kenarın etrafına büzgü ipliği geçirin, çekin ve elyaftan dolgu malzemesi ile sıkıca doldurun. Sıkıca büzün ve ipliğin ucunu düğümleyin.






Kaplamalı halka düğme

Bu düğmeler; bir metal veya plastik halka etrafında bir iplikle çalışılır Halka, sık çalışılmış battaniye ilmeği ile (sayfa 84′e bakın) kaplanır ve tellerin arasındaki dokuma ortasını doldurur Düğmeleri her aşamada aynı renkte veya farklı renklerde yapmak için sportif (4 kat) iplik, tığ-.işi ipliği veya nakış iplikleri kullanın. Düğme, arkada, ortadan ilmekler çalışarak tutturulur.






1 Goblen iğnesine uzun bir iplik parçası geçirin ve halkanın etrafında battaniye ilmeği çalışın, ipliği tutturmak için ucunu birkaç ilmekle kaplayın, ilmeklerin birbirine yakın uzandığından ve halkanın tamamen kaplandığından emin olun. Birleştirmek için ilk ilmeğin üzerine bir küçük ilmek çalışın. Yatay ilmeklerin ortaya doğru bakması için battaniye ilmeğini etrafında çevirin.






2 Halkayı bir parça kağıt üzerine koyun ve çalışılan son ilmeğin karşına bir işaret koyarak ve diğer dört işareti halkanın etrafında eşit olarak yerleştirerek, altı parçaya ayırın, ipliğin hala bağlı olduğu son çalışılan ilmekten başlayarak işaretleri 1 den 6′ya numaralandırın, ipliği halkanın ortasından 4 numaraya alarak ve iğneyi yatay ilmeğin içine önden arkaya doğru batarak bir tel yapın, ipliği halkanın arkasından 5′e alın ve iğneyi arkadan öne batın. İğneyi halkadan 2′ye alın ve önden arkaya batın, iğneyi 3′ten yukarı ve sonra, son tel için 6′dan aşağı alın.






3 Tellerin birleştiği yerde, ipliği halkanın arkasında ortasına alın.Telleri birbirine bağlamak için küçük bir çarpı çalışın. Saat yönünde çalışarak, iğneyi ilk iki telin altına, tekrar ikinci telin üstüne ve sonra ikinci telin üzerinde küçük bir iğne ardı yaparak, ikinci ve üçüncü tellerin altına alın. İğneyi üçüncü ve dördüncü sonra dördüncü ve beşinci tellerin altına alın ve bu şekilde devam edin. Ortadan dışa doğru çalışırken, dokumayı gerginleştirmek için iğne ardı ilmekleri hafifçe çekin. Ortası tamamen dolana kadar dokumaya devam edin. İpliği sıkıca tutturun ve düzgünce kesin.













Dolgulu düğmeler






ŞİMDİ BİRŞEY ÖRELİM

Güllerle işlenmiş üstü kaplı bir düğme  bir defter için sıra dışı bir kapak olarak kullanılır. Güllü düğme sportif (4 kat) kalın merserize pamuklu iplik kullanılarak, 3mm.lik şişler ile örülür.













Güllerle işlenmiş üstü kaplı bir düğme






Örgüde Düğmeler Dolgulu Düğmeler örgü teknikleri motifli anlatım






 



Şunlara da bakınız:

Tuesday, August 28, 2012

Örgü Modelleri



Ağustos 25th, 2012 | Örgü Modelleri | Yorum Yok  




Sevgili hanımlar yatak odanızda yatağınızın üstünde kendi ördüğünüz yatak örtüsünü kullanmak isterseniz, sizlere gerçekten şahane ...



Ağustos 17th, 2012 | Örgü Modelleri | Yorum Yok  




Sevgili hanımlar sizlere yapılışı kolay, Evde artık olarak bulunan iplerle örebileceğiniz, ister battaniye olarak, isterseniz ...



Temmuz 7th, 2012 | Örgü Modelleri | Yorum Yok  




Sevgili hanımlar evinizdeki koltuklarınıza kendi ördüğünüz kırletleri kullanmak isterseniz, Sizlere yapılışı çok basit saç örgüsü ...



Haziran 30th, 2012 | Örgü Modelleri | Yorum Yok  




Saçların en güzel aksesuarlarından olan bandana modellerine, el örgüsü çiçekli kurdelalı çok şık örgü bandana ...



Haziran 27th, 2012 | Örgü Modelleri | Yorum Yok  




Sevgili hanımlar kapı eşiklerinde, çocuklarınızın odalarından kullanabileceğiniz çok güzel örgü paspas örnekleri yayınlıyorum. Paspas örneklerimiz, ...



Haziran 23rd, 2012 | Örgü Modelleri | Yorum Yok  




Sevgili hanımlara sizlere örüp mutfaklarınızda kullanabileceğiniz şık bir örgü modeli, şiş örgüsü mutfak önlüğü örneği ...



Haziran 18th, 2012 | Örgü Modelleri | Yorum Yok  




Malzemeler:

4 adet beyaz dantel ipi

3 adet saı örgü ipi

6 numara örgü ipi

Yapılışı:

İlk olarak sarı iple ...



Haziran 5th, 2012 | Örgü Modelleri | Yorum Yok  




Yün: Renkli yünler

Evde örgülerinizden arta kalan yünlerinizi değerlendirmenizin en kolay yolu onlardan şal, etek, battaniye, ...



Haziran 5th, 2012 | Örgü Modelleri | Yorum Yok  




Sevgili hanımlar koltuklarınızın üstüne şık bir koltuk örtüsü örmeyi düşünüyorsanız, baklava desenli saçaklı koltuk örtüsü ...



Mayıs 22nd, 2012 | Örgü Modelleri | Yorum Yok  




Sevgili Hanımlar

Sakallı ipten örülmüş birbirinden güzel yatak örtüsü modelleri ve battaniye örneklerini sizler için derledim. ...

Sunday, August 26, 2012

PUF BÖREĞİ VE KOLAY AÇMA TEPSİ BÖREĞİ

Ağustos 25, 2012



Bir hamur hazırladım ama çok bereketli oldu, iki çeşit börek çıkardım. ) Üstelik ben hayatımda hamur açmadım diyenler bile bu börekleri çok kolay yapabilirler. Oklavaya gerek yok.Eğer merdaneniz de yoksa  bir cam şişeyle bile bu börekleri yapabilirsiniz. İşte tarifi..

PUF BÖREĞİ VE KOLAY AÇMA TEPSİ BÖREĞİ

TarafındanAnnemin Yemekleri TV,
Ağustos 25, 2012

PUF BxD6REx11Ex130 VE KOLAY AxC7MA TEPSx130 BxD6REx11Ex130İçindekiler:Talimatlar



Hamuru için bütün malzemeleri bir yoğurma kabına koyun. İçine bir çay kaşığı kadar tuz ekleyerek güzelce yoğurun. Ele çok yapışmayacak birhamur olmalı. Eğer yapışırsa biraz un ya da çok katı olur toparlanmazsa biraz daha su ilave edebilirsiniz. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alarak yuvarlayın. Hepsi de yuvarlandıktan sonra açacağınız tezgaha biraz un serpin. Üzerine bir hamur parçasını koyarak merdanenizle hamuru çevire çevire, bir öne bir arkaya da olacak şekilde küçük pasta tabağı büyüklüğünde açın. Delinse bile önemli değil.

Bu işlemi sırasıyla diğer hamur parçalarına da yapın. Hepsi açıldıktan sonra 4 parçayı üst üste koyarak yine açmaya başlayın. Bu kez açtığınız hamurun büyüklüğü büyük pasta servis tabağı kadar olmalıdır.

Maydonuzu ve dereotunu ayıklayıp ince ince kıyın. Lor ile karıştırın. Eğer isterseniz patatesli ya da kıymalı harç da hazırlayabilirsiniz.

Şimdi gelelim iki böreği  ayırmaya:

Puf böreği için: Açtığınız yufkayı ortadan ikiye böldüğünüzü düşünün. Aralıklarla hazırladığınız harçtankoyacaksınız. Aralıkları ise hem yanındakine hem de alt ve üstündekine 5 er cm uzaklıkta olması yeterlidir. Yufkanın boşta olan yarısını da bu harçlı tarafın üzerine kapatın. Ve ister bıçakla isterseniz pizza kesme ruletiyle peynirli harç ortada kalacak şekilde böreklerinizi kesin. Kenarları tam yapışmıyor. Parmağınızı suya batırarak biraz bastırıp yapıştırabilirsiniz.

Tavaya yağı koyarak ocağa koyun. Yağın çok çok kızması gerekiyor aksi halde çok kabarmaz ve içine yağ çeker. Böreklerinizi yağa attıktan bir kaç saniye sonra çevirebilirsiniz çünkü çok çabuk kızarıyorlar..Kızaran böreklerinizi bir kağıt havlu üzerine alarak biraz yağını çektikten sonra servis tabağına alabilirsiniz..

Tepsi böreği için: Açtığınız büyük yufkanın üzerine çok az yağ sürün. Ve Bir tatlı kaşığı kadar da sirke sürün. Yufkanın bir tarafına hazırladığınız harçten koyun ve rulo yapın. Ruloları 3-4cm. eninde keserek yağladığınız fırın tepsisine koyun. Üzerine yumurta sarısı sürerek (ben biraz susam da koydum) 170 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin. Piştikten sonra üzerine nemli bir bez örterek daha da nazik olmasını sağlayabilirsiniz.

Puf börekleri çok çok lezzetli oluyor. Tepsi börekleri de çıtır çıtır çok nazik oluyor. Ben ve ailem hangisini daha çok sevdiğimize karar veremedik. Bakalım siz karar verebilecek misiniz? :))


Afiyet olsun






Hakkında Annemin Yemekleri TV
40 lı yaşların sonuna doğru gelmekte olan bir Egeli bir kadına çok güzel bir anneler günü hediyesidir bu web sayfası.
Çalışan kadınlar yemek yapmayı genelde severler. İşte dolan beynimizi bir çeşit boşaltma metodudur yemek yapmak.

İlk önce bir blog açtılar oğullarım. Onunla oyalanmayı çok seviyordum. Ziyaretçi sayım kısa sürede çok artış gösterince de anneler günü hediyesi olarak bu sayfayı hazırlatmışlar bana.

Herhalde buraya yemek girerken onların üzerine fazla gitmiyorum :)))

Umarım tariflerimi denersiniz ve beğenirsiniz. Buraya yazdığım her tarif benim tarafımdan denenmiştir.

Haydi şimdi sitemde gezinme zamanı....

Sevgiyle Kalın...
Tüm tarifleri Annemin Yemekleri TV e göre görüntüle →

Thursday, August 23, 2012

yeni babet modelleri


Hepsi çok şık ve renkli babet modelleri ekonomik fiyatları ile al benisi artıyor. Bayanların beğenmemesi için hiçbir neden yok tam tersi almazsam olmaz diyorlar. En son moda babet modelleri ile kadınlar daha çekici.



Babet ayakkabı gitikçe artıyor.Günlük hayatta ve ya işyerinde hem rahat hem şık olmak için babet modeli seçiyoruz.























kuşburnu marmelatı


Kuşburnu Marmelatı


  • 1 kg.  Kuşburnu

  • 2 su bardağı şeker

  • 1 silme çay kaşığı limontuzu

  • Yeterince su


Kuşburnu marmelatının yapılışı


  • Kuşburnularını yıkadıktan sonra, sap ve baş kısımlarını elinizle koparın. Bir tencereye alın.Üzerine çıkacak kadar su ekleyin.

  • Kaynamaya başladıktan sonra, kısık ateşte 2 saate yakın pişirin.

  • Bu işlemi düdüklü tencerede yaparsanız çok daha kolay olacaktır.

  • Meyveler macun gibi pişmiş olmalı, yoksa süzgeçten geçirmek çok zor olur.

  • Pişen ve ılıyan kuşburnuları bir tencere üzerine oturtulmuş kevgirin içine dökün. Elinizle bastırarak kevgirden geçirin. En son çekirden üzerinde fazlaca meyve kalacaktır. Bu çekirdekleri ayrı bir kaba alıp, 2 su bardağı kadar su ekleyin ve iyice karıştırın. yeniden kevgire döküp ovalayın. Bu şekilde çekirdekler meyve püresinden tamamen ayrışmış olacak.

  • Kuşburnu püresini yeniden ateşe koyun. Üzerine 2 su bardağı şekeri ilave edip karıştırın.

  • Kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşte suyu çekilip, krema kıvamına gelene kadar pişirin. Limontuzunu ekleyip 2-3 dakika daha pişirin ve ocaktan alın.

NOT: Marmelatlar pişerken sık sık karışmanız gerekir. Aksi halde dibine tutması çok kolay olur.

VN:F [1.9.17_1161]






Rating: 0.0/10 (0 votes cast)




VN:F [1.9.17_1161]

Wednesday, August 22, 2012

Vegan Mantı Tarifi…




Malzeme:






* Soya kıymalı hazır mantı

* Sızma zeytinyağı ya da

hindistancevizi yağı

* Kırmızı pul

biber






Hazırlanışı:






* Bolca su kaynatılır. Soya etli hazır

mantı suya atılır ve 8 dakika kadar haşlanır.

* Sızma zeytinyağı ya da

organik hindistancevizi yağı ateşte eritilir, içine kırmızı pul biber katılıp

hafifçe kızdırılır.

* Mantı kevgirler sudan alınıp tabağa konur ve üzerine

biberli yağ dökülerek servis edilir.






Neden Bu

Tarif?







Soya gibi bir çözüm varken mantı da sorun olmuyor

tabiî. Bu durumda soya etli hazır mantı veganlar ve hatta vegan olmayanlar için

bile güzel bir çözüm. Basit, doyurucu ve çok zevkli bir

yemek.






Benim Tavsiyem:






Soya etli kuru

mantıyı ben çok fazla haşlamıyorum. Genelde sekiz dakikada hazır

oluyor.






Kaynak:blok vaganizm



Like this:




Be the first to like this.

Friday, August 17, 2012

Domates Sosu Tarifi



Domates Sosu nasıl yapılır ?

Domates Sosu Mutfak: Türk Mutfağı.

Domates Sosu Yapım Zorluğu: CokKolay

Domates Sosu Gerekli Malzemeler;

2 diş sarmısak

1 tutam fesleğen

6 kaşık zeytinyağı

3 adet taze kırmızı biber

4 adet olgun domates (veya bir çorba kaşığı salça)

tuz

Domates Sosu Tarifi;

Yağı ufak bir tencereye koyup kızdırın. İnce kıyılmış sarmısak ve kırmızı biberleri ilave dein. 3 dakika kadar sote edin. Rendelenmiş domatesleri veya bir kahve fıncanı su ile ezilmiş salçayı ilave edin. Kısık ateşte on dakika pişirin. Tuz ve fesleğenleri sosa ilave ettikten sonra 5-6 dakika daha pişirin. Sıcak sıcak makarnanın üzerine dökün.

Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

Domates Sosu No: 215

Teknolojiden Anlayan Kedi Pati

İnternete alıştın mı bırakması çok zor. Sadece evde ve işte olması yetmemeye, trafikte şurda burda beklerken de ihtiyacını duymaya başladım.


Ne alayım, nasıl edeyim diye kendi kendime bakınırken aklıma bir arkadaşımın tavsiyesi geldi. Cep telefonu ihtiyacı içindeyken telefonun modelini aratmış, karşısına türlü türlü videolar gelmiş. Bir grup teknoloji sever insan yeni çıkan telefonları deneyerek yorumlarını videoya kaydedip paylaşıyorlarmış.


Ben de durur muyum, hemen başladım aramaya. Karşıma çıkan ilk 1-2 videodan sonra öyle bir videoya denk geldim ki, bu telefonu Pati bile kullanabiliyorsa ben çok rahat ederim dedim. Pati kim mi? Pati bir kedi, evet evet bildiğiniz kedi. Türlü türlü numaraları, sevimlilikleri ile bir MaxiPLUS 5’i kutusundan çıkarıyor, oynuyor, sahibiyle beraber inceliyor. Hele film seyrederken karşısına çıkan köpekten korkması anlatılmaz yaşanır.


Kıssadan hisse, size tavsiyem, bu videoyu izleyin. Pati sizi çok şaşırtacak, emin olun.


MaxiPlus5 hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız tıklayın.



Bir bumads advertorial içeriğidir.







HABER BİLGİLERİ


Bu haber
17 Ağustos 2012, 09:18 tarihinde
Gundem kategorisinde yayınlandı.



OKUNMA


Bu Haber 6 Kez Okunmuş..






YORUM YAZIN

Desenli Mutfak Takımları

 




By Suzan

Tarih on 16 Ağu 2012 at 11:36pm



Sevgili Hanımlar el işlerini seviyorsanız sizler için eklediğim bu harika iğne oyası ile yapılan desenli mutfak  takımlarını sizler için ekledim sizde beğendiğiniz modelleri çıkarığ yapabilirsiniz. Hem mutfağınız güzel bir görünüme kavuşur hemde el işlerinize yeni modeller eklemiş olursunuz. Sizler için eklediğim bir kaç tane modelli paylaşmak istiyorum.


desenli mutfak takm 1 Desenli Mutfak Takmlar


desenli mutfak takm 2 Desenli Mutfak Takmlar


desenli mutfak takm 3 Desenli Mutfak Takmlar


desenli mutfak takm 4 Desenli Mutfak Takmlar


desenli mutfak takm 5 Desenli Mutfak Takmlar


desenli mutfak takm 6 Desenli Mutfak Takmlar


desenli mutfak takm 7 Desenli Mutfak Takmlar



Devamını Oku

Wednesday, August 15, 2012

...yirmibeşinci gün...






kaç gündür tembellik yapıyordum şimdi de battaniyenin son durumunu ekleyim istedim:)) çok yavaş ilerliyor bir de ben yavaş örüyorum sanırım nazara geldim ilerletemiyorum.o yüzden aşağıdaki renklerde motifli bir battaniye daha başlayım istiyorum sıkıldıkça diğerini örer ikisini birlikte yürütmüş olurum diye düşünüyorum:))






sevgiler...

1112.4963 (Sedigheh Deldar et al.)




Confinement in G(2) Gauge Theories Using Thick Center Vortex Model and

domain structures    [PDF]

Sedigheh Deldar, Hadi Lookzadeh, Seyed Mohsen Hosseini Nejad




The thick center vortex model with the idea of using domain structures is used to calculate the potentials between two G(2) heavy sources in the fundamental, the adjoint and the 27 dimensional representations. The potentials are screened at large distances. This behavior is expected from the thick center vortex model since G(2) has only a trivial center element which makes no contribution to the average Wilson loop at the large distance regime. A linear potential is obtained at intermediate distances for all representations. This behavior can be explained by the thickness of the vortices (domains) and by defining a flux for the trivial center element of G(2). The role of the SU(3) subgroup of G(2) in the linear regime is also discussed. The string tensions are in rough agreement with the Casimir operators of the corresponding representations.

View original: http://arxiv.org/abs/1112.4963

Tuesday, August 14, 2012

Spice Girls'ü özleyenler parmak kaldırsın ^_^







 Şu anda yaşınız 20 üstüyse muhtemelen ya çocukluğunuz ya da gençliğiniz Spice Girls'e maruz kalmıştır. Ama itiraf edin o günleri özlediniz :D Olimpiyat kapanışında Spice Girls performansını izlemek iyi geldi.





























Benim için Spice Girls aynı zamanda Pepsi demek :D Demek ki neymiş başarılı bir reklam kampanyası üzerinden yıllar geçse bile hatırlanırmış. (Bu arada yıl 97, zaten styling buram buram 90'lar kokuyor)








Buradaki Generation Next biz oluyoruz heralde :D Malum X kuşağı biz Y'leri yerden yere vuruyor.



O zaman ne diyoruz "Spice Up Your Life" tüm MB kızlarına gelsin efendim. Bir başka yazıda görüşmek üzere, esen kalın!

PS: Bu arada günün sorusu sizin favori Spice Girls kızınız hangisi olsun mu?



Sevgiler 






MB

Monday, August 13, 2012

2012 "2012 2012 Şifon iğne oyaları" örnekleri modelleri resimli anlatım Dantel oya örgü modelleri örnekleri derya bakkal









  • 2012 papatya modelli krep iğne oyası modelleri, rengarenk harika görünümü ile krep iğne oyaları











2011 papatya modelli krep iğne oyası modelleri, rengarenk harika görünümü ile krep iğne oyaları, 2012 krep iğne oyası modelleri, 2011 küpeli krep iğne oyası modelleri, en güzel krep iğne oyası modelle 2011 papatya modelli krep iğne oyası modelleri, rengarenk harika görünümü ile krep iğne oyaları 2011 papatya modelli krep iğne [...]











  • 2012 İğne Oyaları Modelleri











2012 İğne Oyaları Modelleri, style=”text-align: left;”>2012 İğne Oyaları Örnekleri style=”text-align: left;”> style=”text-align: left;”> 2012 İğne Oyaları Modelleri 2012 İğne Oyaları Modelleri Hakkında











  • Gönen İğne Oyaları Modelleri 2012











Gönen İğne Oyaları Modelleri 2012, style=”text-align: left;”>2012 Gönen İğne Oyaları örnekleri Resimleri style=”text-align: left;”> style=”text-align: left;”> Gönen İğne Oyaları Modelleri 2012 Gönen İğne Oyaları Modelleri 2012 Hakkında











  • Yazma kenarına iğne oyaları











yazma kenarına iğne oyaları modelleri, yeni model yazma kenarına iğne oyası, en güzel yazma kenarına iğne oyaları örnekleri Yazma kenarına iğne oyaları Yazma kenarına iğne oyaları Hakkında











  • Basit İğne Oyaları











Basit iğne oyaları – İğne oyası modelleri – Beyaz tülbent kenarına yapılacak iğne oyaları – Basit İğne Oyaları Alıntı.











  • 2012-2012 kelebekli iğne oyası modeli











2011-2012 kelebekli iğne oyası modeli 2011-2012 kelebekli iğne oyası modeli 2011-2012 kelebekli iğne oyası modeli Hakkında











  • yeni iğne oyaları modelleri,İğne oyaları örnekleri yeni,2011 Yeni İğne Oyası











yeni iğne oyaları modelleri,iğne oyaları örnekleri yeni,2010 Yeni İğne Oyası Modelleri,Yeni iğne oyaları, çiçekli iğne oyası, iğne oyası örnekleri,tülbent oyası modelleri











  • çeyizlik iğne oyası örnekleri Çeyizlik iğne oyaları











çeyizlik iğne oyası örnekleri Çeyizlik iğne oyaları çeyizlik iğne oyası örnekleri Çeyizlik iğne oyaları çeyizlik iğne oyası örnekleri Çeyizlik iğne oyaları Hakkında











  • Yemeni Tülbent Oyaları Örnekleri Modelleri 2012











323606″> 2011 Yemeni Tülbent Oyaları Örnekleri ,2011 İğne Oyaları 2011 İğne Oya Örnekleri>, Yemeni , Tülbent Oyaları 2011 Yemeni Oya Örnekleri  











  • 2012 oya modelleri, 2012 oya ornekleri, 2012 tülbent oyaları, 2012 en yeni oyalar











style=”text-align: left;”>2011 oya modelleri, 2011 oya ornekleri, 2011 tülbent oyaları, 2011 en yeni oyalar style=”text-align: left;”> style=”text-align: left;”> style=”text-align: left;”> style=”text-align: left;”> style=”text-align: left;”> style=”text-align: left;”> style=”text-align: left;”> style=”text-align: left;”> 2011 oya modelleri, 2011 oya ornekleri, 2011 tülbent oyaları, 2011 en yeni oyalar 2011 oya modelleri, 2011 oya ornekleri, 2011 [...]