Sunday, July 1, 2012

Lahanalı kuşbaşı yemeği tarifi Hakkında Bilgi


Bu Lahanalı kuşbaşı yemeği tarifi Başlıklı Konumuzda Lahanalı kuşbaşı yemeği tarifi Hakkında Geniş Bilgi Bulabilir Ve Lahanalı kuşbaşı yemeği tarifi Konusu Hakkında Bilmediklerinizi Öğrenebilirsiniz.Lahanalı kuşbaşı yemeği tarifi Başlıklı Konu Başka Bir Siteden Alınmıştır. Lahanalı kuşbaşı yemeği tarifi Konusunun Alıntı Yapıldığı Site Linki Aşağıda Kaynak Olarak Belirtilmektedir.




Kırmızı et ağırlıklı bir beslenme yerine sebzeler ve etlerle dengeli bir yemek yapabilirsiniz.Sağlık kaynağı lahana ve kırmızı etle lezzetli ve sağlıklı bir yemek yapma isteyenler için basit bir tarifimiz var.

Gerekli Malzemelerimiz

2 yemek kaşığı margarin

2 yemek kaşığı sirke

1 kg dana kuşbaşı

2 yemek kaşığı un

2 diş sarımsak

2 baş soğan

kırmızıbiber

yarım kg brüksel lahanası

tuz

HAZIRLANIŞI


Öncelikle Etleri çelik bir tencerede kızartıp başka bir kaba alın, aynı tencerede, doğradığınız soğan ve sarımsağı kavurun, etleri üzerine ilave edip, birazda sirke koyduktan sonra 90 dakika kadar pişirin.Pişerken tencerenin kapağının kapalı olmasını sağlayın.

Lahanaları da ilave edip bir süre tekrar pişirdikten sonra, unu yarım su bardağı suda eritip, katın ve koyulaşıncaya kadar pişirin ve servis yapın.İşte bu kadar !

Afiyet olsun hadiyap.com



Kaynak : Lahanalı kuşbaşı yemeği tarifi




Bir önceki yazımız olan Kişisel Oda Dekorasyonu başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Konu İçin Google'den Aranan Kelimeler :lahanalı kuşbaşı yemeği tarifi



Benzer yazılar

No comments:

Post a Comment